woensdag 8 mei 2013

WIPW: Ollientje

Hallo allemaal en welkom bij weer eens een WIPWednesday.
Toch raar, eind van het schooljaar nadert en ik heb het drukker dan ooit... Zou het graag andersom zien.
Maar gelukkig heb ik wel tijd gehad om te haken en ik heb wat leuk projecten om te laten zien.
Als eerste, op speciaal verzoek: een roze Ollie!

Zoals je ziet bijna af... Had wat problemen met de levering van mijn oogjes (had te laat beseft dat 8 Ollies maken toch echt 16 oogjes vraag, en die had ik niet meer :S), dus die moeten er nog op.
We hebben haar maar Ollientje genoemt... :P

Ook ben ik bezig met een serie uiltjes-sleutelhangers, om kado te doen...
Heb er al één af (dit is nummer twee), maar die mogen jullie vrijdag komen bewonderen. Ik hoop er dan minstens twee, maar het liefst meer af te hebben...

Het laatste wat ik wilde showen... Is een beetje vaag, letterlijk:
Ik doe namelijk mee met de Buddy Bee Swap op het FreshStitches Ravelry-forum. Het idee: jij (persoon A) krijgt een buddy toegewezen (persoon B), hiervoor maak je een FreshStitches-knuffel met eventueel wat leuke extra's. Tot jouw buddy het pakketje heeft ontvangen moet het geheim blijven wie jouw buddy is en wat je gaat maken... Vandaar mijn prachtige foto. Natuurlijk, mijn buddy weet niet wie ik ben, en zou dus ook niet weten dat het voor diegene is als ik een goede foto zou plaatsen... Maar je weet maar nooit.

Het pakketje wat ik krijg, is vanzelfsprekend dus niet van mijn buddy (B), maar van iemand anders (persoon C)... En ik heb dus geen flauw idee wie dat is! Maar ik heb alle vertrouwen dat ik een leuk pakketje zal gaan krijgen :D

En dat was het voor vandaag.
Vrijdag hoop ik Ollientje af te hebben, zodat ze naar haar nieuw moeder kan. Ook wil ik jullie dan afgemaakte uiltjes laten zien.
Zelfs als mijn Buddy Bee project afkomt, zal ik het niet laten zien. De regel is immers, dat de ontvanger de eerste is die een foto van het eindproject mag plaatsen. Maar ik beloof dat jullie het eindresultaat te zien krijgen :)

Tot vrijdag!

En ondertussen: neus lekker rond bij Tami's Amis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten