woensdag 3 april 2013

WIPW: StitchWelkom iedereen op de eerste WIPWednesday op mijn Nederlandse blog.

Vorige week heb ik een begin gemaak met vele projecten (je kunt ze hier terugvinden, op z’n Engels, dat wel). In plaats van hard doorwerken om deze af te maken, ben ik alweer begonnen aan een nieuw project.

Momenteel ben ik druk aan het haken aan Stitch! Je weet wel, van Lilo en Stitch.


 
Begint al te lijken, niet?
Het patroon komt van Shannen C. en ik heb het gevonden na een suggestie van mijn moeder.

Ik ben nu al begonnen aan Stitch (de originele deadline was in juli, mijn moeders verjaardag) om ‘m eerder aan mijn moeder te geven, omdat ik weet dat ze erom zal lachen.

Ze heeft gewoon zoveel pech de laatste tijd, het is gewoon niet meer eerlijk…
Ze is vorig jaar begonnen met Carpale tunnel syndroom in beide polsen, waarvan er één al geopereerd is. De andere moet nog even wachten, want enkele weken later is ze geopereerd aan haar schouder om een gescheurde spier te repareren.
Terwijl ze daar nog van aan het herstellen was ((bijna) volledig herstel kan wel een jaar duren), kreeg ze een trombose-achtige ontsteking in haar been.
Ze heeft weken anti-stolling moeten spuiten, om daarna te horen te krijgen dat het niet verdwenen is, en dat dat waarschijnlijk ook niet zal gebeuren; er is een heel bloedvat dichtgeslipt in haar been, waarschijnlijk schuldig aan haar al jaren bestaande oedeem.

Nu, boven op alles wat ze het afgelopen jaar al heeft gehad (pijn-vrij is ze geen moment geweest), heeft ze een of andere zenuwbeschadiging. Dit zorgt ervoor dat ze enorme pijnscheuten in haar (nog ‘gezonde’) been heeft…

Dat is toch gewoon niet eerlijk meer? Ze heeft echt niets gedaan om dit alles te verdienen.
En aangezien er niets is wat zij, of ik, kan doen aan haar eindeloze stroom pech… Ben ik Stitch voor haar gaan maken, naast mentale steun en een heleboel knuffels is dat toch het enige wat ik kan doen.

Ik hoop dat er een heleboel mensen zijn met een vrolijkere reden voor een berg met WIPs, daarom stuur ik jullie allemaal naar Tami’s Amis, waar je er vast nog een heleboel kunt vinden!
De meeste blogs zijn op z’n Engels, maar het zou toch leuk zijn als er meer Nederlandse bij zouden komen!?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten