zondag 31 maart 2013

HalloHoi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen.

Kom je hier via mijn Engelse blog? Dan weet je ongeveer wat je hier kunt gaan vinden.
Je zult hier exact dezelfde berichten vinden als op mijn Engelse blog, maar dan op z'n Nederlands!
Kom je hier via een andere weg? Dan is dit het bericht wat je wilt lezen!

Op deze blog kun je alles lezen over mijn grootste hobby: haken. Twee keer per week, op woensdag en vrijdag post ik over wat ik aan het doen ben (‘Work in Progress’) en wat ik heb afgerond (‘Finished Objects’).
Hierbij link ik naar een andere blog (Tami’s Amis), die hiermee is begonnen om iets te hebben om over te bloggen. Gebrek aan inspiratie voor blog-berichten is iets wat verleden tijd is, en daarmee ook de kans om na enkele berichten er maar weer mee te stoppen…

Als je doorklikt naar mijn Engelse blog, zul je eerdere berichten kunnen lezen. Maar dat is nergens voor nodig, want ook op deze blog zul je uiteindelijk een zelfde collectie zien van gehaakte knuffels, met links naar de patronen zodat je ook zelf aan de slag kunt.

Ik begin deze blog op een moment dat ik heb besloten een nieuw avontuur aan te gaan:
ik wil mijn gehaakte knuffels gaan verkopen en zo mijn hobby zelfvoorzienend maken, om het zo maar even te noemen. En op dit avontuur wil ik de lezers van mijn blog meenemen… Misschien raak je gaande weg geinsprireerd om hetzelfde te gaan doen, wie weet.

Met dit doel voor ogen is er een derde vaste blog-dag: namelijk maandag. Op z’n Engels heb ik het Merchandise Monday genoemd.

Ik sluit af met voorbarige excuses: ik ben gewend veel in het Engels te doen (school, internet, lezen – heb mezelf leren haken met Engelse termen), elk blog-bericht zal ook eerst in het Engels geschreven worden en later vertaald…
Mijn Nederlands, in ieder geval in geschreven vorm, doet soms ernstig onder voor mijn Engels. Rare zinsconstructies: ik denk dat je ze zeker zult tegenkomen… En zo nog wat van deze dingen. Mijn excuses hiervoor, ik zal mijn uiterste best doen deze te voorkomen en steeds beter te worden in in het Nederlands bloggen.

 Deze blog zal in de komende weken nog wel wat veranderingen ondergaan (extra pagina's, veranderende lay-out etc.), maar hopelijk alleen maar ten goede.
Ik hoop je weer terug te zien op mijn blog op woensdag, vrijdag en maandag…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten